Pusty

ZOBACZ TERAZ

ZOBACZ TERAZ

  • 1

    Kremowy Korektor pod Oczy | Instant Concealer

    NOWE ODCIENIE
    Kremowy Korektor pod Oczy | Instant Concealer Kremowy Korektor pod Oczy | Instant Concealer Kremowy Korektor pod Oczy | Instant Concealer Kremowy Korektor pod Oczy | Instant Concealer Kremowy Korektor pod Oczy | Instant Concealer Kremowy Korektor pod Oczy | Instant Concealer
    0.0 na 5
    Cena:
    89,00 zł - 99,00 zł
  • 2
    Olejek do Ust | Instant Light Lip Comfort Oil Olejek do Ust | Instant Light Lip Comfort Oil Olejek do Ust | Instant Light Lip Comfort Oil Olejek do Ust | Instant Light Lip Comfort Oil Olejek do Ust | Instant Light Lip Comfort Oil Olejek do Ust | Instant Light Lip Comfort Oil Olejek do Ust | Instant Light Lip Comfort Oil Olejek do Ust | Instant Light Lip Comfort Oil Olejek do Ust | Instant Light Lip Comfort Oil Olejek do Ust | Instant Light Lip Comfort Oil
    WIĘCEJ >
    0.0 na 5
    Cena:
    69,00 zł - 89,00 zł
  • 3
  • 4

    Krem do Dłoni i Paznokci Magnolia

    KOLEKCJA LIMITOWANA
    0.0 na 5
    Cena:
    35,00 zł
    116,67 zł / 100 ml
  • 5
  • 6
    0.0 na 5
    Cena:
    179,00 zł
    -22%
    229,00 zł
    1 artykuł
  • 7
    0.0 na 5
    Cena:
    75,00 zł
    -21%
    95,00 zł
    150,00 zł / 100 ml
  • 8
    Koloryzująca Woda do Ust Water Lip Stain Koloryzująca Woda do Ust Water Lip Stain Koloryzująca Woda do Ust Water Lip Stain Koloryzująca Woda do Ust Water Lip Stain Koloryzująca Woda do Ust Water Lip Stain Koloryzująca Woda do Ust Water Lip Stain Koloryzująca Woda do Ust Water Lip Stain Koloryzująca Woda do Ust Water Lip Stain
    0.0 na 5
    Cena:
    89,00 zł
  • 9
  • 10
    0.0 na 5
    Cena:
    169,00 zł
    -19%
    209,00 zł
    169,00 zł / 100 ml

Clarins na Facebooku

Clarins na Pinterest

Clarins na Instagramie

NASZE ROŚLINY

image of the ingredient

Komonica Zwyczajna

Lotus japonicus
Komonica zwyczajna jest wieloletnią rośliną strączkową. Owoce w kształcie strąków przypominają ptasie łapki, czemu zawdzięcza swoją zwyczajową nazwę "ptasia stopa". W obecności pewnych mikroorganizmów obecnych w glebie, korzenie rośliny wytwarzają brodawki zwane symbiosomami. W kosmetyce wyciąg z symbiosomów komonicy zwyczajnej stosowany jest jako substancja rozjaśniająca.

Polecane Produkty

    Nie znaleziono żadnych produktów.