Jojoba-Organiczny olej jojoba-Simmondsia chinensis (jojoba) seed oil

Jojoba

Organiczny olej jojoba

Nazwa INCI

Simmondsia chinensis (jojoba) seed oil

Wykorzystywane części rośliny

Nasiona

  • Oddżywienie / Komfort Oddżywienie / Komfort
  • Rolnictwo ekologiczne Rolnictwo ekologiczne

Pozyskiwanie Clarins

  • Argentina
  • Israel
  • Peru
  • United States
Właściwości kosmetyczne Organiczny olej jojoba
Odpowiedzialne pozyskiwanie