Drzewo migdałowe-Organiczny olej ze słodkich migdałów-Prunus amygdalus dulcis (sweet almond) oil

Drzewo migdałowe

Organiczny olej ze słodkich migdałów

Nazwa INCI

Prunus amygdalus dulcis (sweet almond) oil

Wykorzystywane części rośliny

Nasiona, Owoce

  • Oddżywienie / Komfort Oddżywienie / Komfort
  • Rolnictwo ekologiczne Rolnictwo ekologiczne

Pozyskiwanie Clarins

  • Spain
Właściwości kosmetyczne Organiczny olej ze słodkich migdałów
Odpowiedzialne pozyskiwanie