Azja - Moringa

Przystanek nr : Indie

Zadziwiające
właściwości Moringi

Nazwa: Moringa
Nazwa łacińska: Moringa pterygosperma
Lokalizacja: Indie
Rodzaj: Drzewo
Wykorzystywane części rośliny: Nasiona

Drzewo tysiąca legend

W Indiach uznawana za „drzewo cudów", w Afryce nazywana jest „nebeday" z angielskiego „never die" czyli „drzewo, które nigdy nie umiera”. Doskonale znana na obszarach tropikalnych i subtropikalnych ze swoich właściwości leczniczych i odżywczych, moringa wykazuje także zdumiewającą zdolność do oczyszczania rzecznych wód.

Korzyści dla skóry

Idealna, aby uwolnić skórę z zanieczyszczeń

W kosmetyce, ekstrakt pozyskiwany z nasion moringa używany jest dla swojej zdolności do eliminowania cząsteczek zanieczyszczeń ze skóry.

Znajdź wszystkie zalety Moringi w...

  • Krem Oczyszczający Anti-Pollution | Extra-Comfort Cleansing Cream

    109,00 zł
    Zamawiam
  • Łagodny Peeling Myjący do Twarzy z Wyciągiem z Pomarańczy | One-Step Gentle Exfoliating Cleanser

    139,00 zł
    Zamawiam
  • Woda do Ekspresowego Demakijażu z Wyciągiem z Brzoskwini | Water Comfort One-Step Cleanse - dla skóry normalnej i suchej

    109,00 zł
    Zamawiam
  • Woda do Ekspresowego Demakijażu z Wyciągiem z Mięty | Water Purify One-Step Cleanser - dla skóry mieszanej i tłustej

    109,00 zł
    Zamawiam
  • Peeling do Ciała | Exfoliating Body Scrub for Smooth Skin

    179,00 zł
    Zamawiam

    Kontynuuj podróż

    lub leć na inny kontynent

    Według kontynentu
    Według potrzeby skóry
    Ameryka Europa Afryka Azja AMERYKI EUROPA AFRYKA AZJA

    Ekspert w Pielęgnacji Przeciwstarzeniowej

    Wyciągi roślinne, które przywracają młodość skóry

    Pielęgnacja Ciała

    Naturalne sekrety urody, aby wyrzeźbić i ujędrnić ciało

    Perfekcyjna Cera

    Promienność,blask, ujednolicony koloryt. Naturalnie.