Azja - Lotos Orzechodajny

Przystanek nr : Indie

Łagodność lotosu...

Nazwa: Lotos Orzechodajny
Nazwa łacińska: Nelumbium speciosum
Lokalizacja: Indie, Azja Południowo-Wschodnia, Australia
Rodzaj: Bylina
Wykorzystywane części rośliny: Kwiat

Kwiat o wyjątkowej aurze

Lotos jest bardzo żywotną rośliną występującą na płytkich wodach, zakorzenioną w mule dzięki swoim bulwiastym kłączom. Święty kwiat Wschodu, lotos symbolizuje czystość, uduchowienie i mądrość. Roślina ta stanowi cenny składnik spożywczy i jest powszechnie stosowana w tradycyjnej azjatyckiej medycynie.

Korzyści dla skóry

Idealny do pielęgnacji wrażliwej skóry

W kosmetyce, ekstrakt z kwiatu lotosu używany jest dla swych właściwości zmiękczających skórę.

Znajdź wszystkie zalety Lotosu w...

  • Olejek Pielęgnacyjny do Twarzy do cery tłustej i mieszanej | Lotus Face Treatment Oil

    185,00 zł
    Zamawiam

    Kontynuuj podróż

    lub leć na inny kontynent

    Według kontynentu
    Według potrzeby skóry
    Ameryka Europa Afryka Azja AMERYKA EUROPA AFRYKA AZJA

    Ekspert w Pielęgnacji Przeciwstarzeniowej

    Wyciągi roślinne, które przywracają młodość skóry

    Pielęgnacja Ciała

    Naturalne sekrety urody, aby wyrzeźbić i ujędrnić ciało

    Perfekcyjna Cera

    Promienność,blask, ujednolicony koloryt. Naturalnie.